Είναι η συνταγή της Δήμητρας.
Υλικά
ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΤΑΧΙΝΙ, ΤΟ ΜΕΛΙ, ΤΙΣ ΣΤΑΦΙΔΕΣ, ΤΟ ΚΑΡΥΔΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΝΙΦΑΔΕΣ ΒΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ.
ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΛΙ ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΣΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΑΡΥΔΙΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΨΙ ΜΕ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΨΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ ΣΤΟΥΣ 180 βαθμούς ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ.